Design interior & Arhitectura
 • Prospect

  scissors

  Ce intentioneaza  DESIGNOCALM © ?  – sa fie un portal al pietei de design interior (chiar si exterior) din Cluj. Veti gasi aici un ajutor in a va face o idee despre ce  furnizori, magazine si producatori exista pe piata Clujeana.

  De asemenea, nu lipsesc cele mai interesante si frapante idei ale designului interior, galerii foto pentru inspiratia dumneavoastra in decorare, sfaturi si ponturi pentru utilizarea spatiului in cele mai eficiente moduri.

  Consideram ca, in pasii evolutiei, mai galopant decat oricand avanseaza designul interior, devenind din ce in ce mai dificil sa te mentii la curent  cu moda in acest domeniu. Pentru asta  intervenim noi – pentru a  nu va lasa sa fiti depasiti de situatie. Va oferim cele mai noi teme si materiale care impresioneaza, iar aici nu ne vom limita la piata din Cluj, ci ne vom extinde orizotul la lumea larga. Inovatii, extravaganta, glamour – le veti gasi pe toate aici!

  Asadar, de fiecare data cand va saturati de betoanele mohorate al orasului, va asteptam sa va clatiti ochii cu o doza de DESIGNOCALM © (proiect sustinut de The 6th Sense )

  Folositi sagetile (stanga, dreapta) pentru navigare cand  vizualizati galeriile de poze .