Design interior & Arhitectura
 • Design interior camere de copii

  0
  scissors
  April 9th, 2009DesignocalmGalerie foto camere de copii
  Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Email this to someone

  best-kids

  Cine ar putea fi mai greu de multumit decat copiii? In cazul in care aveti un raspuns, asteptam sa ne puneti si pe noi la curent.  Trebuie in primul rand sa tinem cont de faptul ca efectul culorilor asupra copiilor este mai puternic decat asupra noastra, influentandu-le  starea.

  Veselia si pofta lor de viata sunt atribute absolut inegalabile de creativitatea oricui, asadar, oricat ne-am chinui, este foarte posibil sa ne trezim la un moment dat cu un perete inflorit recent de creioanele lor colorate. Totusi, putem incerca sa evitam asemenea evenimente, venindu-le in intampinare cu scanue pentru copii, mese proiectate special pentru copii, paturi, birouri si asa mai departe,  imbinari de culori si materiale menite tocmai spre  a le tine creativitatea ocupata.  Deasemenea,  mobilierul pentru copii, camera lor cu tot ce contine, trebuie astfel gandita incat sa se potriveasca unei anumite perioade, unei anumite varste. Astfel vom sti sa preintampinam momentul schimbarii.

  Special pentru acesti dificili clienti, am cautat surse de inspiratie. Va uram succes! Totusi, pentru o reusita garantata a camerei copilului dumneavoastra, nu ezitati sa apelati la designeri.

  Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Email this to someone
  Tags: , , , , ,

Lasa un comentariu