Design interior & Arhitectura
 • Nopti sub cerul liber

  2
  scissors
  October 22nd, 2009Zoltan ZelenyakNews, Recomandari producatori/furnizori, Sfaturi utile

  nightsky

  Am gasit o idee relativ noua, de fapt un serviciu nou pe piata clujana. Un tavan acoperit de stele, fosforescente, complet invizibile la lumina zilei.

  cer-stele-tavan-pictura

  Pana acum am mai vazut autocolante cu o harta a constelatiilor dupa care puteai desena diferite forme. Ce aduce nou acest serviciu este iluzia de 3d,  o “stralucire” diferita, un milion de stele, iar toate acestea la comanda. Adica iti alegi galaxia prefererata, constelatiile etc., iar ele vor apararea in fiecare noapte pe tavanul tau.

  decor-tavan-noapte-constelatii-galaxi

  Sunt rezistente 25 de ani, iar pretul se invarte undeva pe la 90 de euro pentru 6m². Rezonabil am zice 🙂

  Tags: , , ,

2 Responses to “Nopti sub cerul liber”

 1. FELICITARI !!! ESTE ABSOLUT SENZATIONAL ACEST SITE ! SINCER, ESTE PRIMUL PESTE CARE DAU, DE CATIVA ANI BUNI DE CAND NAVIGHEZ PE NET PE SUBIECTUL “DESIGN” SI CRED CA E PRIMA DATA CAND SUNT FASCINATA DE CEEA CE VAD. E ABSOLUT NAUCITOR DE LA CAP LA COADA. AM VAZUT COMENTARII DE GENUL “SUNT MULT PREA SCUMPE PT. CAT DE MICI SUNT”
  …ERA VORBA DE UN MOBILIER COMPACTAT SI MODULAR…SI INDIVIDUL SPUNEA CEVA DE GENUL CA PIESELE SUNT MULT PREA SCUMPE, SI CA ORICUM, CEI CARE-SI PERMIT ASTFEL DE COSTURI SI-AR PUTEA PERMITE SI MAI MULT SPATIU, MOBILIERUL PRETANDU-SE IN SPETA PT LOCURILE STRAMTE, DAR IN REALITATE FIIND ADEVARATE OPERE DE ARTA IN DESIGN. SUBIECTUL E COMPLEX. TREBUIE SA FII UN ADEVARAT CUNOASCATOR IN ALE DESIGNULUI SI APOI….MAI SUNT SI ALTE CRITERII…EXISTA COLECTIONARI INVERSUNATI DE PIESE BINE GANDITE SI RAFINATE, PT CARE COSTURILE NU SUNT LUATE IN CALCUL NICIODATA. IN ESENTA, DESIGNUL INSEAMNA IMBINAREA DESAVARSITA DINTRE PLACUT SI UTIL. INCA O DATA, FELICITARILE MELE!
  CU RESPECT, MIHAELA CIUREZU

 2. De unde pot comanda un astfel de sticker? Multumesc

Lasa un comentariu