Design interior & Arhitectura
 • Twister

  0
  scissors
  November 11th, 2011Zoltan ZelenyakGalerie foto restaurante

  Echipa de design a lui Serghii Makhno si Vasiliy Butenko au finalizat interiorul unui restaurant din Kiev, un loc in care te simti ca un puiutz aflat in cuib, timp in care bei un cocktail sau iei cina in varful unei tornade. Acest restaurant poate fi clasat ca fiind un stil European modern ce pune la dispozitia clientilor si o bucatarie moleculara (gastronomia moleculara este o o imbinare între arta culinara si chimie, ea foloseste substante si procedee chimice precum nitrogen lichid, vidul, temperaturi înalte, oxigen, gaze inerte şi reactii chimice in pepararea mancarurilor).

  Principalul obiectiv  in proiectarea restaurantului a fost de a crea un spatiu natural, modern si comfortabil. Restaurantul Twsiter este impartit pe doua zone: relaxare-bar si dining.


  Spatiile restaurantului sunt calme datorita tonurilor naturale folosite, precum: bej, ocru, granat, maro. Design-ul fotolilor ne amintesc de paduri de conifere.

  Peretii restaurantului sunt captusiti cu stinghii de lemn care intra in contrast cu balcoanele ce au o suprafata neteda. Stinghile de lemn lipite intre ele, creeaza senzatia unui  cuib de pasare, unde te simti confortabil si invaluit de caldura.

  Zona de dining a fost inspirata din doua fenomene naturale:  tornada si ploaie. Spatiul prezinta sase balcoane tip “tornada”  care formeaza zona superioara a restaurantului cu cate cinci celule de mese.

  Lampile din tavan  imita picaturi de ploaie care cad din cer, asftel  incat atmosfera  completa sa fie una foarte naturala care asigura  confortul. Intreg spatiul a fost creat pentru relaxare si a traspune la meditatie.

  Sursa: behance.net

  Tags: , , , , ,

Lasa un comentariu